Eksklusiv Hudpleje
For den kræsne

 

Eksklusiv Hudpleje

 

Telefon 4566 2512 -  E mail:  info@eksklusivhudpleje.dk

 

Startside Profil Kontakt Find vej

 

Op

Amazing Space
neuLASH
ST. TROPEZ
Vinylux - neglelakker
mk organic pure oil

 

 

VELKOMMEN TIL AMAZING SPACE UNIVERSET

The Products

Eksklusiv Hudpleje præsenterer en Dansk første klasses luksusserie med aktive & økologiske ekstrakter.

Amazing Space er et Hightech organisk sundhedsconcept bestående af multi-plejende produkter til ansigt & krop, samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk & nutriceutisk effekt, udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug. Alt er skabt i stærk synergi mellem 100 % naturlige, rene og økologiske planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan. Giver unikke ekstraordinære resultater. Optimale resultater er i ligevægt med etik og renhed. Alle produkter er frie for parabener, petrolatum, syntetisk parfume og farvestof. Produkterne er ikke testede på dyr. Serien overholder naturligvis EU/dansk lovgivning, og de nævnte nutriceuticals (oil infusions og vitaminer) er godkendte i Danmark til indvortes brug.

Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk samt etisk korrekt og naturligt nedbrydeligt. Duftingredienserne fra naturens eget skatkammer virker stærkt sansestimulerende med afspændende aromaterapeutisk effekt for både krop & sjæl.

Naturlige og økologisk certificerede ingredienser er blevet særlig kræsent udvalgt, da planteingrediensernes kvalitet kan variere ligeså meget, som det forholder sig med vin. Oplev et eksotisk univers fra blomster, planter og frugter høstet rundt omkring på hele kloden, alt efter hvor kvaliteten er højest. Bl.a. nøgleingrediensen inca inchiolien fra Peru. Organiske mineraler og antioxidanter fra brun alge. Økologiske hexapeptider fra valnød - naturens alternativ til botox. Naturlig frugtsyre fra økologisk piletræ. M.fl. I alt indeholder serien mere end 120 forskellige ingredienser. Duftene i serien er naturlige essentielle olier fra lavendel, jasmin, appelsinblomst, ylang ylang, lime, grapefrugt, rosentræ, sandeltræ, rosengeranium, cedertræ, mynte m.fl., alle med aromacologisk virkning og som giver produkterne de perfekte, rene, naturlige og stimulerende dufte.Derudover har de kostbare essentielle olier nogle uovertrufne terapeutiske virkninger, som også kendes fra naturmedicin brugt igennem årtusinder.

NATUREN ER LEVERANDØR TIL AMAZING SPACE

Serien er bygget op omkring hovedingrediensen INCA INCHI olien. Den udvindes af planten Plukenetia Volubilis, som vokser vildt i Amazonas regnskove i Peru. Planten blomstrer efter 5 måneder og sætter frugt med de fantastiske kerner efter 8 måneder. De mørkebrune ovale kerner, som er op til 2 cm i dia, er den største plantekilde med de omega fedtsyrer, der er essentielle for mennesket eksistens. Indeholder omega 3 (alpha-linolenic), omega 6 (linoleic), omega 9, antioxydanter, proteiner og er rig på jod og A- & E-vitamin. Inca inchiolien er uden duft og har en næsten umærkelig nøddeagtig smag.

Fiskeolie indeholder også de essentielle omega fedtsyrer, men da fisk er ved at være en mangelvare med fangstrestriktioner, har man i Peru besluttet at udnytte Inca plantens unikke indhold af omega. Man har i regnskoven oprettet 3 arealer, hvor planten høstes og genplantes i et FAIR TRADE projekt kaldet OMEGA. Olieproduktionen foregår på dyrkningsstederne, hvorfor man kan koldpresse olien straks efter høstningen.

Et eksotisk økologisk planteingrediens med de essentielle omega fedtsyrer er en delikatesse til huden. Brugt udvortes medvirker olien til genoprettelse af hudens naturlige barriere og elasticitet, spiller en stor rolle i helingsprocessen og regulering af forhorningen, samt holder på hudens naturlige fugt. Ovenstående er ét eksempel på en ingrediens i AMAZING SPACE serien. Under hver produktomtale er der nævnt nogle af naturkilderne til formlerne. Udførlig ingrediensliste ses på produktpakningerne.

Serien er formuleret som naturprodukter med eminente aktive ingredienser til professionelle behandlinger med aromaterapi (behandling med essentielle olier), phytoterapi (behandling med planteekstrakter) og aromacologi (naturlig duftpåvirkning).

 

 

 

 

Web-design www.nitc.dk 
Sidst opdateret: 21. maj 2016