Eksklusiv Hudpleje
For den kræsne

 

Eksklusiv Hudpleje

 

Telefon 4566 2512 -  E mail:  info@eksklusivhudpleje.dk

 

Startside Profil Kontakt Find vej

 

Op

Amazing Space
neuLASH
ST. TROPEZ
Vinylux - neglelakker
mk organic pure oil

 

 

Bestil produkter på mail info@eksklusivhudpleje.dk eller køb i butikken.

 

neuveauBrow - NYT NAVN og DESIGN- NU neuBROW

 

neuBROW giver rige og velstående øjenbryn på fire uger!

 

 

 

PRIS:     6 ml. kr. 825,-

 

 

 

GEBSKAB DINE BRYNS WOW-FAKTOR!
Bag neuBROW aktiv øjenbrynsteknologi™ står den brancheførende virksomhed og navnet bag den prisbelønnede neuLASH® aktiv øjenvippeteknologi.
En videnskabelig og højt udviklet formel, der benytter vores uovertrufne teknologi, og som fremmer og genskaber fyldigere og sundere øjenbryn på kun fire uger!

HVORFOR DET VIRKER
Hvert år oplever ca. fire millioner mennesker, at de mister hårvæksten på øjenbrynene. Aldring er en nøglefaktor, der nedsætter fornyelsesprocessen, og kombineret med årevis af overdreven plukning kan dette resultere i tynde, spredte og underernærede bryn.
neuBROW aktiv øjenbrynsteknologi er udviklet til at genskabe dine bryns wow-faktor! neuBROW indeholder en kraftfuld sammensætning af peptider, proteiner, vitaminer og fugtighedscreme, der sammen nærer, styrker og forbedrer tynde, overdrevet plukkede og underernærede bryns generelle udseende og sundhed.
neuBROW indeholder vores eksklusive Apple Stem Cell Extract, der effektivt fornyer og gendanner hudceller og har en gavnlig virkning i nedsættelsen af ældningsprocessen, der kan forbindes med tab af øjenbrynshår. Vores Dual-Weight Protein Complex består af mikroskopiske proteinmolekyler, der er små nok til at kunne trænge ind i hårskaftet samt give styrke og fugt indefra, mens større molekyler beskytter og tilføjer fugt til ydersiden af håret og dermed øger hårets glans og spændstighed. Begynd med at bruge neuBROW i dag, og se resultaterne!

HVEM KAN BRUGE DET?
neuBROW er dermatologisk sikkerhedstestet og velegnet til kvinder og mænd med tynde, spredte eller underernærede øjenbryn, eller bryn der har været udsat for overdreven plukning eller voksning.
neuBROW aktiv øjenbrynsteknologi giver fyldigere, sundere og yngre øjenbryn. Kliniske undersøgelser viser, at neuBROW er sikker og skånsom mod huden, men alligevel har yderst fornyende og gendannende egenskaber.

SÅDAN GØR DU
Start med et rent, tørt område omkring øjenbrynet. Brug børsten til at komme neuBROW på hele brynet og de hudområder, hvor øjenbrynet mangler. Vent, indtil neuBROW er tørt, og brug derefter øjenbrynsbørsten/-kammen til at børste brynene i den retning, de vokser. Børstning af øjenbrynet får brynene til at virke fyldigere.
For at opnå et optimalt resultat bør du bruge neuBROW om morgenen og om aftenen. Vent, indtil produktet er helt tørt, inden du bruger brynstylingprodukter. Når du har opnået det ønskede resultat,( ca. efter 3 mdr. ) anbefaler vi, at du fortsætter med at bruge neuBROW to gange om dagen 2–3 gange om ugen for at bevare brynenes udseende og sundhed.
Advarsel: neuBROW bør ikke bruges på øjenvipperne som et øjenvippeforstærkningsserum. Brug neuLASH® aktiv øjenvippeteknologi for at få fyldigere og sundere øjenvipper.

 

TRIN 1
Drej hætten af serummet. Træk børstehætten af.

TRIN 2
Brug børsten til at komme neuBROW på hele brynet og de områder af brynet, hvor øjenbrynene mangler.

TRIN 3
Brug øjenbrynsbørsten/-kammen til at børste brynene i den retning, de vokser. Dette får brynene til at virke fyldigere.

 

 

 

 

 

 

 

Web-design www.nitc.dk 
Sidst opdateret: 21. maj 2016