Eksklusiv Hudpleje
For den kræsne

 

Eksklusiv Hudpleje

 

Telefon 4566 2512 -  E mail:  info@eksklusivhudpleje.dk

 

Startside Profil Kontakt Find vej

 

Op

Eksklusivt - Kvinder
Produkter og priser
Tilbud
Hårfjerning
Eksklusivt - Mænd

 

 


ST. TROPEZ selvbruner


SELF TAN BRONZING SPRAY
AROMA / DUFT TEKNOLOGI

Endeligt vil den største klage over selv-bruneren blive elimineret.

De førende kræfter på markedet lancerer nu globalt St. Tropez selv-brunerens nye AROMAGUARD teknologi i alle Core Tanning (kerne bruning) og GRADUAL Tan/Everyday produkter.

Udviklet af det førende globale aroma/duft virksomhed CPL AROMAS er AROMAGUARD en ny duftblanding, som effektivt fordriver den lugt, der er forbundet med selv-brunere, ved at reducere den med op til 70%.

 

Bronzing Spray   200 ml.  kr. 265,-

Vejledning
Solbrændthed ved hjælp af ST. TROPEZ-produkter

ST. TROPEZ-produkter
ST. TROPEZ-produkterne er udviklet med det formål at give den perfekte solbrændthed ved hjælp af en selvbruner. De ligner ikke markedets øvrige produkter og anvendes på en helt anden måde.

Selvbruner baseret på aloe vera
Selvbrunerens farve trænger ind i huden ved hjælp af aloe vera. Det er derfor ikke nødvendigt at massere selvbruneren ind. Farven gnides faktisk af, hvis du masserer for meget. Det er vigtigt at du ikke gnider eller masserer for meget!!!

Farvet selvbruner
Selvbruneren er farvet for at gøre påføringen lettere. Du kan se nøjagtigt, hvor du har påført selvbruneren. Denne farve er et rent vegetabilsk farvestof og giver den foreløbige farve. Når selvbruneren har virket i fire timer, og den solbrændte farve er udviklet, kan farven fra selvbruneren vaskes af.

Selvbruner med én farvestyrke
ST. TROPEZ-selvbruneren har én farvestyrke. Det betyder, at den kun udvikler sig til en maksimal farvestyrke. Du kan derfor ikke komme til at påføre for meget af produktet. Overskydende selvbruner vil være spild. Så længe hele hudens overflade er dækket, kan selvbruneren ikke danne striber. For at opnå en mørkere farve, er det nødvendigt at gentage påføringen, efter at den første farve er opnået. Hvis du ønsker en lysere farve, kan du tilpasse farven ved at blande selvbruneren med ST. TROPEZ Body Moisturiser.

Naturlig nuance
Din hud vil aldrig blive orange med ST. TROPEZ, fordi der indgår en smule grøn i selvbrunerens sammensætning.

Enestående dækkeevne
På grund af dens enestående dækkeevne er ST. TROPEZ-selvbruneren meget anvendelig i forbindelse med både vitiligo (pigmentfattige pletter), strækmærker
og ar.


 

Web-design www.nitc.dk 
Sidst opdateret: 21. maj 2016