Komedie er sjovt, men T-shirts er sjove

Komedieserier er noget, vi alle nyder, uanset om de var gamle favoritter som Only Fools and Horses, Inbetweeners eller Phone Shop. Det var sjovt at se disse serier tilbage i disse dage, men i dag er der færre mennesker, der nyder at se dem.

Men nogle serier går ubemærket hen, såsom Foxtrot. David Attenbury er et geni til at få os til at tro, at alt er i orden. Attenbury’s kriminalitet serie ville være en skelsættende serie i det nye årtusinde. Attenbury ville fortsætte med at filme flere serier med denne skrivestil. Otte år ville gå, før vi ville se nexteman i tilpasningen af TheRobison krydsfiner, otte år senere end den første serie.

Tv-musicals er ofte sjove og bliver sjældent nævnt, når folk taler om tv-serien. Det er her den sande værdi af disse tv-musicals ligger. Disse serier luft om natten på Cartoon Network og er mest populære hos de ældre.

Cartoon Network airs disse serier i slutningen af hver dag, da det airs ved midnat hver ugedag. Disse serier kunne luft på Cartoon Network hele dagen, hvis der var teknologiske fremskridt. Episoden ville luft enten om morgenen eller aftenen. Det er den slags værdi, som animerede serier kan give.

Tv-musicals tilbyder mere værdi end tv-serier. Disse serier fås i HD og i deres oprindelige form. Serien indeholder også tre Talking Heads fra 70’s klassiske tv-shows.

Tag for eksempel tv-serien Aladdin. Aladdin hedder kun Bookling i 1980’ernes originale serie. Seriefigurerne omtales også blot som Bookling. Jasmineogutaines 72-årigeitisstress sagde, at Aladdin er en bog specialist. Han nævnte aldrig, at han var en dårlig magi tutor. Han skulle kunne stave arabisk magi. Genieu er nu et lykkeligt individ med fuld ansigtsskæg og er ikke længere lærling.

Secret of the Rings blev sendt på tv i 2005 efter syv lange års luftning. Som forventningen voksede, publikum var allerede i stand til at høre Smoulder’s spankulerende som Aragorn. Han havde netop skabt en Ringe til magten og var nu læser for ham ved hældning. Ankomsten af den kongelige ridder, der blev suspenderet gennem det usynlige net, der er Trilogy, kunne ses af seerne.

Dette er, hvad der sker, når der er mange serier. Showets kvalitet er noget, som publikum begynder at se frem til. Mens vi venter, får seriens kreative team os til at vente. Skaberne får os til at tro, at denne serie vil bringe os noget ekstraordinært, men de minder os også om, at det vil ende med at skuffe og skuffe. I slutningen af det hele er det det velkendte ansigt og stemme for den karakter, som vi tilbeder og takker for. Produktionen i sidste øjeblik havde en capella af Smoulder erstattet med en Goebbies Tandfe. Vores kollektive hoveder måtte løftes for at acceptere vores nye chef vampyr.

Dette illustrerer det gamle ordsprog, “Imitation er den bedste form for falske.” Dette er branchens måde at sige, at du vil lære så meget om en falsk som du kan, hvis du køber det. En verden af en efterligning vil chokere dig, så du kan blive fristet til at returnere den. Lad os bruge World of Warcraft som en illustration. Det er et populært spil, som du måske tror er det bedste på markedet. Det er sandsynligt, at du har spillet det, og du er bekendt med dens appel til alle aldersgrupper. Du har måske opdaget sit fulde potentiale, især når du studerede tutorial. Du har måske opnået det niveau, :p, og du nyder guld og gode resultater :p

Nu er vi konfronteret med den chokerende nyhed: p. Vores helt var skuffet over Dimensations. Han holdt skubbe sit håb om at få sin karakter tilbage så dybt, at spillet var færdig, før han rent faktisk kunne vende tilbage til sin karakter. Det er rigtigt, at der ikke er nogen gratis frokost.

Skriv kommentar