Regn syning på din græsplæne: Er det tid til en regn tønde

Folk i byerne bliver mere interesseret i vandbesparelse, især i tørkeårene. Folk er bekymrede for deres vandforsyning som Stillehavskysten er under vand rationering. Det er ved at blive et stort problem, at vandomkostningerne stiger. Regnvandstønder kan være en mulighed for at skære ned på vandforbruget.

Regn tønder er et vigtigt skridt i vandbesparelse. Regn tønder repræsenterer vandbesparelse.

Regn tønder blev opfundet i den gamle verden. Cisterner var ikke almindelige på det tidspunkt. Plast PVC-rør er nu meget udbredt. Fordi plastrør er modstandsdygtige over for revner og korrosion, kan de simpelthen hænges fra deres vinduer. En vand tønde vil derefter blive fastgjort til væggen. Du kan købe tilbehør, såsom en handy slange hjul, eller andet tilbehør til en meget rimelig pris.

Regn tønder er en fantastisk måde at spare på vandet. Selv om de ikke kan visuelt så slående som traditionelle stilllife vanding trug eller regn tønder, plast vandbeholdere er lette og kan flyttes rundt nemt. Forholdet disse dekorative udendørs rainstills nødt til elektricitet er en bekymring for nogle. Placeringen af disse udendørs regn stillbilleder er kritisk, fordi elektricitet er en uforudsigelig strømkilde, der ofte kan skjules. Du bør overveje muligheden for, at linjen skjules under huset eller i din gård som et sikkerhedsproblem, da det kan udgøre en elektrisk fare. Før du køber eller ændrer en vandforsyning, skal du sørge for at inspicere kilden.

Hvis plastvandtønderne er revnet i naturen, kan de forårsage problemer. Plast tønder kan lække lettere, hvis de er placeret i områder, der modtager en masse regn. Den bedste måde at forhindre dette på er at dække dine stillbilleder med vandtæt materiale. Nogle imprægneringsstoffer, såsom silikone, kan males på tønden. Dette kan udgøre en yderligere fare for det. Det er muligt at gøre en bedre ud tønde ved at placere en tønde foring under det.

Vandtønder klassificeres yderligere efter deres påtænkte anvendelse. Vandtønden med den mindste kapacitet bruges normalt til at opbevare regnvand. En vand butt er en 2 gallon vandflaske, der kan holde 1 gallon regnvand. Denne tønde har en lille tragt fastgjort. Fordi de har en højere procentdel vandholdingskapacitet end den gennemsnitlige vandbeholder, kan de være særligt nyttige til små haver og dårlig jord. De 3 gallon vand tønde kan holde 3 gallon og har et større hul i sin base.

Vandbesparende fakta

A) Nogle afgrøder og grøntsager kan trives i våd jord betingelser.

B) Spinat.

C) Såkaldte RainHarvesting afgrøder: rødbeder (datoer), gulerødder, agurker, druer og meloner (undtagen hybrid), samt squash, courgetter, og okra.

De blev udarbejdet af:

A. Voksende grøntsager er en måde at nyde regnen. De fleste af de nævnte afgrøder overlapper dem, der har.

B) Du har ikke kun én type at høste, selvom de nævnte afgrøder overlapper hinanden. Et eksempel er, hvis du har plantet halvhårde planter som bush bønner. Du ønsker måske at krydse en sort med en anden, såsom pole bønner. Sennep og sukkerroer greens kan også bruges til at udfylde for tomater. Det er her, det er afgørende at fokusere på afgrødens evne til at absorbere regnvand og ikke deres smag og / eller duft.

C) Du skal sikre dig, at din have har vand i de køligere måneder af foråret. Mens vand kan leveres i varmere vejr, er det meget lettere for gartnere at give vand, når der er mindre nedbør.

D) Nogle planter skal spire i et varmere miljø. Dette ville omfatte tomater, agurker, peberfrugter, ægplanter, tomater og nogle meloner.

Skriv kommentar