Den grundlæggende og ikke så enkel guide til, hvordan man laver en kage

Mens mange mennesker ville se udtrykket ‘kage’ som kun noget sødt og behageligt, er dette ikke helt sandt. Mens en kage kan have den mindste kulinariske tilstedeværelse, er det også en skål, der bærer med sig en masse kulinariske traditioner, udbredt over hundreder af år. Som følge heraf kan en kage oprindelse spores tilbage til et forbløffende antal mor saucer, og givet den rigtige opskrift, en helt vild endnu fornøjelig kulinarisk oplevelse.

En kage historie kan spores tilbage til de gamle grækere, der gjorde honning kager, som regel med honning, som en fejring af deres høst festivaler. Til sidst tog denne festlige natur de græske kager og forvandlede dem til deres egen særskilte delikatesse, som de kunne laves med granatæble, salvie, citron, appelsin, valnød og jordbær og blev derfor kendt som ‘Happy cakes’.

Et par århundreder senere blev mælk presset af en bestemt franskmand ved navn Talleyrand, og resultatet var en slags fortykket, cremet drink, der blev navngivet le nourancer. Det var også dette samfund, at Baker no. 1 produceret hans berømte ‘glaseret og boret’ brød.

De tidlige grækere opfandt skiveskåret brød som en fejring af deres sejr i slaget ved Granada. I al hemmelighed var soldaternes brød krydret med olie, hvidløg og urter.

Nogle siger, at en slags frugt kage kaldet lockjaw blev skabt af Berber folk i Marokko. lockjaw var et svampet, brunt brød, der var krydret med forskellige ingredienser og bagt til sprød perfektion.

De tidlige grækere opfandt gæring, første gang brød blev floured med gær. En anden teori er, at grækerne opfandt øl, men andre siger, at det faktisk var thailænderne, der var de første til at gære brød. gæring skabte ikke kun brød, men også madlavning og den formelle introduktion af kornet til europæisk madlavning.

Brødrevolutionen i det 13. århundrede bragte mange fremskridt til bagekunsten. Den græske bager, bager og boulanger kan alle spores tilbage til dette fremskridt. Det gjorde det muligt at forlænge holdbarheden af fødevarer, der ellers ville tage dage at bage.

Bagekager blev gjort mere praktiske af udviklingen af bagepulver. Bagepulver kom til USA fra Frankrig og var bredt tilgængeligt. Det blev ikke et husholdningsord natten over, men i slutningen af det 19. århundrede begyndte Amerika at se bagning som et populært tidsfordriv.

Panasonic udviklede sine egne tv-middage. Middagens design førte til den berømte ‘orange’ kage senere i det 20. århundrede. De appelsiner, der blev brugt i kagen, inspirerede til at foreslå virksomhedens navn.

Vidste du, at hvis du opvarmer 4 spiseskefulde jordnøddesmør og derefter tilføjer to spiseskefulde honning, en teskefuld gær og to kopper mel, kan dejen fortykkes halvdelen af tiden? Kan du forestille dig den fløjlsagtige tekstur af friturestegt? Eller friskheden af aromaen af den salte og søde blanding af de kogte og naturlige ingredienser som følge af at blande dem sammen?

I dag har brød mange alternativer. Faktisk synes nogle at være bedre end nogensinde. Der er nye smag, samt nye måder at præsentere dem på. Virksomheder bruger forskellige ingredienser end tidligere. Faktisk er der en ny opfindelse kaldet en ‘superfood’, der kunne være den næste store ting i fødevarerevolutionen!

Med et så uendeligt udvalg af tilgængelige produkter til hver person er spørgsmålet: Hvordan kan vi vælge, hvilke der skal tages? Når du ved, hvor mange kalorier, sukker og fedt er i et bestemt produkt, kan du foretage et smartere og klogere produktvalg, næste gang du går på indkøb.

Pas på dem, der laver deres brød med unhomemade ingredienser. For eksempel er der nu lavt kulhydratbrød til rådighed. Men du vil sandsynligvis ikke finde en i supermarkedet. Hvorfor? Dette skyldes, at de skal opfylde et vist tykkelses- og styrkekrav for at være på markedet.

For eksempel har brød med et lavere kulhydratindhold ikke den samme appel som dem med højere fedtstoffer og kulhydrater, så producenterne stiller krav til deres leverandører. De fleste forbrugere er glade for at gå med den billigere løsning. Men hvorfor? Hvis den er for tyk, vil jeg ikke spise den. Men hvis det er gjort for tynd, jeg er i stand til at spise det inden for en kort periode.

Selvom der er tilgængelige på hylden, så længe de er lavet af ‘ægte Alsace-mel’, eller i en korrekt certificeret varemærkeopskrift, er de næsten garanteret at være ægte. Det betyder, at du er sikker på, at det, du spiser, ikke er en billig efterligning.

Skriv kommentar