Er du interesseret i Youogrammer?

Spørg enhver national sundhedsekspert eller nogen, der arbejder i marken kost og fitness, og du vil opdage, at fedme er den vigtigste årsag til store sundhedsproblemer. Dette omfatter fordøjelsesforstyrrelser såsom oppustethed, energi nedbrud og for tidlig aldring. Som et resultat, har der været aWildAidForaturemedicineburning rundt i cyberspace, forsøger at hjælpe folk med at undgå vægtøgning gennem farlige kost modeluner og hurtig løsning metoder, der har oftere ikke fungeret.

Selvom de fleste eksperter er enige om, at fedme er den grundlæggende årsag til mange problemer, er der et stigende antal meninger om, hvordan man bekæmper det. Nogle af disse metoder har endda forårsaget sundhedsmæssige forskrækkelser. Stil dig selv dette spørgsmål: Hvem vil du gerne tro?

Sandheden kan ofte give en bred vifte af svar og nogle gange endda køre farveskalaen mellem reversibel og næsten umuligt. Et nyligt forslag om at hjælpe med vægttab er at få opmærksomhed. Det indebærer at sigte mod et specifikt mål, og tilskynde andre aspekter af en kost. Eksperter er enige om, at ekstreme kostvaner eller begrænse fedt ikke er sunde langsigtede spisevaner.

Tidlig vægttab kan føre til vægtøgning, eller folk aldrig være i stand til at opretholde en ikke-fad kost. Dette gælder især, hvis du har meget at tabe eller en fedtrig kost.

De fejl i fad slankekure er veldokumenterede. Moderat vægttab er ikke ualmindeligt, selv om diætister og ernæringseksperter er ofte hurtige til at påpege farerne ved visse fad kostvaner. Værre, vægttabet kan være den type, der vil vare hele livet. Dette skyldes, fad kostvaner ikke reducerer dårlig fedtindtag, men i stedet erstatte en type af dårligt fedt. Et eksempel på dette er den berømte fiasko historie thelexiety bevægelse, hvor en fremtrædende fortaler for en vegetarisk kost i sidste ende blev en komplet vegetarisk kost.

Kål suppe kost og theloreto fedt kost har været populære i de seneste år. Dette har fået tungen til at gøre det uvidende og forlod masserne bedøvet. Her er et eksempel på et vægttab historie i øjeblikket modtager liftoffs.

Det er ulovligt at påstå, at piller eller andre teer kan helbrede en forkølelse. Enhver kost, der hævder at helbrede en forkølelse, ændrer sin oprindelige sammensætning. Det kan få dig til at føle dig bedre, men det vil ikke hjælpe dig med at tabe sig.

Der er en grænse for, hvor meget sukker du kan indtage. Vi har alle hørt det sagt af børnelægen, at sukkerindtag bør begrænses i det første leveår. Hvis sukker forbliver et problem efter det andet år, så tror jeg ikke, vi skal begrænse sukkerindtag. Bekymringen for, at du ikke ønsker at spise en bestemt kost er gyldig, og noget jeg tror er sandt. Det er let at løse.

Selvom alkohol ikke får sukker til at falde så hurtigt som ren ethanol, vil det få dig til at tørste efter det mere.

Kig på ingredienserne i de fleste snack fødevarer. De indeholder sukker, høj fructose corn syrup og maltodextrin. Forskning har vist, at mange af ingredienserne i vores mad i dag ikke er gode for os.

I stedet for at fokusere på gangene i købmanden, fokusere på hele fødevarer og fødevarer, der er så naturlige som muligt.

Frugt er et godt eksempel. I sin naturlige tilstand indeholder frugt meget fiber og indeholder ofte C-vitamin. Det betyder dog, at kroppen derefter skal finde ud af, hvordan man behandler fiberen. På det tidspunkt, hvor processen er afsluttet, vil forbrugeren have indtaget endnu et glas høj fructose Corn Syrup. Skønheden i friske, økologiske frugter er deres overflod af vitaminer, antioxidanter, fibre og andre gavnlige forbindelser.

Skriv kommentar