Sådan sammenlignes lån

Hold øje med årlige og månedlige gebyrer, når de søger et lån udsteder. Långivere opkræve de samme renter, uanset om lånet er for fast rente, tre år sigt eller fem år sigt. At udnytte lavere satser, kan nogle långivere tilføje en ekstra sats og / eller et årligt gebyr. På grund af det faktum, at ÅOP varierer, er det vigtigt at overveje alle gebyrer ved beregning af kolonnen Sande omkostninger ved lånet. Dette vil hjælpe dig med at få et mere præcist billede af lånets finansielle situation.

#2: Tænk på lånenes løbetid. Mange mennesker binder deres lån tilbagebetalinger til renteberegninger. Men du bør også overveje andre tidsfaktorer. Nogle gange kan du betale mindre i rente, hvis lånet er for en kortere periode (f.eks et lån, der har renter kun over fem år). Hvis dette er tilfældet, er det værd at reducere tilbagebetalingsperioden. Disse er kun nødvendige, hvis der kræves besparelser. Du bør foretage flere besparelser end de højere renter. Det er lettere at sammenligne forskellige lånemuligheder ved blot at gøre renteberegninger for flere lån. Du ønsker at betale så lav rente som muligt, hvis lånet skal afholdes i mange år.

Overvej længden af lånet i år og omkostningerne ved at tilbagebetale det. En ti-årig lån (80 måneder) vil koste dig $ 8 Kaukasus til at tilbagebetale. Du betaler dog mere end $ 1.000 hver måned. Dine samlede omkostninger ville være $ 13, uden gebyrer. Den årlige rente på 8% er højere i dette eksempel end den månedlige rente. Dette skyldes den brede spredning mellem de sande omkostninger ved lånet lån og de sande omkostninger ved lånet. Dette eksempel viser, at den månedlige rente er negativ 4,3%.

Det er afgørende at sammenligne forskellige lån og tage hensyn til eventuelle ballon betalinger. Alle lån har en ballon betalinger, men ikke alle lån har faste betalingsplaner. Dit tilbud skal indeholde det samlede beløb for ballonbetalingerne og den anslåede månedlige betaling. Da egenkapitalen trækkes tilbage fra lånet, vil den stige.

Du kan tænke på en bil, leasing betaling, afx lån, afskrækkelse, forsikring og andre lignende poster. Du bør kun overveje det EMI, du skal betale på en månedlig lejekontrakt. Du har ikke køretøjet, så du bliver nødt til at betale $ 28.500 i EMI betalinger. Dit skøn i god tro var 22.500 dollars. Du bør derfor gennemgå lånesaldoen. Overvej også at afbetale kreditkort, banklån eller lignende gæld. Visa, MasterCard, og andre har lav rente indledende satser. Når du har alle dine regninger udarbejdet, anslå din månedlige bruttoløn. Juster dit budget, hvis du ikke tjener nok til at forsørge dig selv.

For en forenklet forudbetaling skal du sørge for, at du har en backup-løn. Tallene kan spredes over et år. Faktor i den forventede rente og eventuelle fremførsler fra måned til måned. Du bør se dine tal som et regneark. Det skal vise, hvor meget du skulle have sparet hver måned fra din løn.

Skriv kommentar